IC S*Pysida’s Kamelia (Millan)

Copyright: Inger Andersson

Millan är vår första raskatt som kom till oss den 19 november 2005. Hon är en lugn och stadig tjej med ett sjujäkla temperament när det behövs. Millan älskar att gosa med oss och hon är gärna med oss inne i badrummet när vi ska bada. Hon har visat sig vara en underbar mor till sina barn, vi behövde knappt hjälpa till vid förlossningen. Millan skötte det hela med bravur och vilka tjejer det blev, hon har även blivit en surrogatmamma till B-kullen. En uppgift hon trivs med. Stort Tack Inger för denna underbara & vackra tjej

S*Rockringen’s Eternal Flame (Flamman)

Copyright: Mikael Åberg

Flamman är vår andra skogistjej som kom till oss den 12 februari 2006,vi är Barbro evigt tacksamma för vår silvertjej. Flamman är en blyg och försiktig tjej. Men sedan hon blev mamma så har hon tuffat till sig rejält och vill gärna vara nära oss men det är fortfarande på hennes villkor. Hon har varit på några utställningar men hon har inte tyckt om ljuden som finns där så vi har låtit henne vara hemma vi får se om vi provar igen.

S*Rockringen’s Flashdance (Flashy)

Copyright: Lena Lindström

Flashy är vår tredje skogis som vi fastnade för och hon kom till oss den 15 April 2006, tack Barbro för denna underbara tjej. Hon är en social tjej men givetvis på sina egna villkor. Flashy pratar gärna med oss för att få vår uppmärksamhet, utställningar kommer hon aldrig att åka på utan hon är en hemma katt. Flashy blev mamma till vår B-kull bestående av två små godingar, en kille & en tjej. Flashy har varit en god  mor åt dem men det upptäcktes att hon har en liten svansknick så då bestämde vi oss för att det inte blir fler kullar på henne. I dag är hon en lycklig kastrat och trivs lite bättre med livet utan alla hormoner i kroppen som dansar upp och ner.

CH S*Videtassen’s Anki

Copyright: Åsa Åberg

Anki är den kattunge som blev kvar i katteriet när de andra hade flyttat och det beslutet har vi inte ångrat. Hon kommer gärna upp i sängen och väcker oss när hon vill gosa och hon tycker att det är dags för husse & matte att kliva upp. Vi har märkt att Anki har en del småljud för sig när hon sover och hon gillar också att prata med oss för att få uppmärksamhet. Hon gillar även att gosa med nästan alla tvåbenta som kommer i hennes väg. Anki är vår lilla prinsessa, en stolt och vacker tjej.

(N)Tingoskattens Indra

Copyright: Brita Schjervheim

Den 24 maj-08 åkte vi till Norge för att hämta hem Indra, men vi passade också på att åka och hälsa på hos Julie & Alva och det var en underbar resa med mycket vackra katter och vilken natur! Indra vet vad hon vill och hon har hittat sin plats, hon är som de andra när hon vill ha uppmärksamhet(pratsam) Indra har blivit kastrat och hon vill verkligen vara nära och prata med oss nästan hela tiden, vår goa tös. Tack Brita för förtroendet att få äga denna underbara och goa tös.

S*Videtassen’s Bonnie

Copyright: Åsa Åberg

Bonnie är tjejen ur vår B-kull som efter många om & men fick stanna. Hon är en färgklick i huset och visar att hon inte viker undan för vad som helst. Bonnie är även den som kommer och talar om när hon vill gosa, och då brummar den stora motorn som hon är begåvad med igång. Hon är en härlig personlighet som inte går att stå emot. Utställningar kommer hon aldrig att åka på pga. att hon har en rejäl svansknick, men man behöver inte ställa ut alla katter man har för de är trots allt en familjemedlem i första hand. Bonnie är kastrat i dag och trivs jätte bra med det. Tack Camilla för att vi fick låna snyggingen Czack och att det blev så fina o goa barn från honom.

PR/CH S*Videtassen’s Casper

Copyright: Videtassen

Casper är en av pojkarna från C-kullen som stannar hos oss,han charmade oss fullständigt. Han är inte rädd för de vardagliga sysslornas ljud utan man kan t.ex. dammsuga precis framför tassen på honom. Casper är en gosare av stora mått och kommer gärna & vill ha en gosestund. Han vill gärna vara med när vi tar oss ett bad(helst skulle han vilja vara i badkaret och gosa men det är blött.) Casper har idag blivit kastrat och är fortfarande samma kille som när han var fertil. Våran gosepropp nr 1.

PR S*Videtassen’s César

Copyright: Videtassen

César är den blyge men ändå busige pojken i vår C-kull. Han är full i upptåg och vill gärna busa med brorsan och alla tjejerna, han har även en liten egenhet att sitta och vinka om han känner sig utanför. Håller gärna säkerhetsavstånd till dammsugaren men är ändå inte speciellt rädd för den. César är den lille pratkvarnen och springer och ropar efter oss och mamma när han är uttråkad. Han är kastrat i dag men han är precis likadan i sättet som han var när han va fertil.

(N)Skaujenta´s Emma

Copyright: Julie Aastorp

I augusti 2012 åkte vi till Norge och Julie Aastorp igen för att hämta hem våran Emma. Emma är en katt som tog våra hjärtan med storm. Hon har blivit en färgklick i katteriet och hon har också en stor motor som hon använder så fort det vankas gosestunder. Emma är inte rädd för dammsugaren utan vill gärna  vara med när vi ska dammsuga. Hon har ett temperament som är helt underbart och busar gärna med grabbarna. Hon kommer gärna fram och möter oss i dörren om vi har varit ute på ärenden. Tack Julie för att vi fick förtroendet att få ta hand om denna vackra dam.