Vår familj består av mig Mikael(Micke),min fru Åsa och vår son Andreas(Ando) som nu har ett jobb inom vården i Arjeplog .Sedan så har vi 9 stycken skogisar som presenteras på sidan Katterna.

Vårat katt intresse började med att vi hade vanliga bond/huskatter, Micke hade två stycken och Åsa hade en med sig in i förhållandet. Av olika anledningar är de inte med oss längre, vi var utan katt i ungefär ett år sedan började vi fundera på att skaffa katt igen och då kom min svägerska som hade tagit bort sin katt också pga. sjukdom och hon ville in på Nerikes Kattklubb så hon bad att få komma & kolla hos oss. Vi gick in och kollade på olika uppfödare för bland annat Brittiskt Korthår(svägerskans intresse från början)och vi kollade in den Norska Skogkatten.

 Vi blev alla tre intresserade av skogisen så vi gick in på Rockringen’s hemsida och tog därefter kontakt med Barbro och hörde oss för om hon hade kattungar, men de var för små för att flytta så hon rekommenderade oss till Pysida’s som skulle ha två skogisar till salu.

Vi hörde av oss till Inger på Pysida’s och vi var välkomna dit för att kolla på dem som hon hade till salu,vi bestämde en dag som vi skulle komma på och när vi väl var där så bestämde vi oss ganska snabbt för att vi ville ha S*Pysida’s Kamelia och svägerskan ville ha S*Pysida’s Kastanj.

Vår första skogis kom till oss i november 2005,Millan visade stor nyfikenhet för det nya hemmet men hon saknade de andra katterna som hon hade härjat med sen hon var liten.Så vi funderade på att ge henne en kompis,vi gick in på Barbros sida igen och kollade och vi anmälde vårt intresse för hennes kattungar.Vi blev glada när vi fick besked om att vi fick köpa både Eternal Flame & Flashdance så först på vårkanten 2006 hämtade vi flamman och lite senare så hämtade vi hem Flashy.

Våra katter lever inomhus och de har tillgång till en innätad altan, framtida planer finns på att bygga en rastgård i anslutning till huset. När det gäller vår uppfödning vill vi hålla oss till 1 - 2 kullar/år men det viktigaste är att katterna är friska och sunda, samt har ett underbart temperament. Man ska ju tänka på att man får en kamrat/familjemedlem för de närmaste 10-15 åren.

Till avel & utställning är bara en bonus men vi kan inte garantera att katten går bra på utställning eller passar som avelskatt. Vi säljer inga kattungar via internet men det är en bra första kontakt,vi skickar inga kattungar till någon som vi inte känner. Så är du/ni intresserad av en kattunge från oss så hör av er så ordnar vi så vi kan träffas. Detta gör vi mest för kattungens bästa, vi vill gärna att kattungen ska få det så bra som möjligt i sitt nya hem. När kattungen har flyttat så skulle vi bli så glada för ett kort eller en hälsning då & då. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar eller om du bara vill prata katt. Kram Micke & Åsa

Våra andra intressen är husrenovering(har man hus är man aldrig sysslolös) i övrigt försöker vi få tiden att räcka till. Vi vill tacka alla som vi har och får hjälp av när vi undrar över något eller behöver hjälp i övrigt                     Vad skulle vi göra utan er.