DENNA SIDA TILLÄGNAS DE KATTER SOM INTE FINNS HOS OSS LÄNGRE AV OLIKA ANLEDNINGAR:

S*Videtassen´s Curry Bombay

F: 2010-03-28       D:2012-06-18

Du var en av fyra härliga grabbar som kom till världen 2010 och det vi såg och vet om dig var att du stortrivdes och hade det bra och att du var deras härliga gospelle. Men att du ändå ibland kunde driva din Matte & Husse till vansinne, men de älskade dig ändå.

                    Du är djupt saknad

                         av oss alla

Mimmi

F:1990  D:2004

Mimmi var en katt som älskade att mysa i mattes garnpåse, gömma sig i bananlådor, papperspåsar och busa med en svans i ett syntetmaterial. Hon skulle även vara med när vi badade tills hon fick sig ett ofrivilligt dopp så hon hittade en säkrare plats i badrummet. Mimmi älskade att sova hos oss och allra helst under täcket, hennes värme och spinnandet gjorde att man somnade ganska gott. Hon var en katt full i bus & upptåg långt upp i åldern, hon var som en kattunge fast hon var fjorton år gammal.

Saknar dig gumman

S*Videtassen’s Bella

F: 2008  D:2008

Du kom som en vind  och vände om.

Vila i frid

Vi saknar dig

Busan

F:1986  D:1992

Busan var den katt som inte hade lika stort behov av att vara oss nära. Hon accepterade aldrig  Mimmi fullt ut utan blev aggressiv mot henne vilket fick till följd att varken Mimmi eller Lillis fick gå och äta eller gå på toa. Vi fick ta bort henne i förtid pga. dettta plus att vi fick inte  kela  med henne heller. Men innan hon blev sådan så var hon en hel go tjej med en stor motor men dock på hennes egna villkor.

Saknad

Lillis

F:1986  D:1994

Lillis var en gosig kastrat hane som fick  sitt namn pga. att han var minst i kullen. Han blev stödmatad en kort tid, men det var inget som vi märkte av när han blev äldre. Lillis älskade att sova i diskbaljan som ni ser  på bilden. Han var en katt som alltid svarade när man tilltalade honom och det ljudligt. För övrigt var han en katt som aldrig tackade nej till en gosestund.

Saknar dig